PROIECTE DE ARTA

Smeg și Dolce & Gabbana își unesc forțele creative pentru a crea un proiect cu adevărat Made in Italy în care experții din lumea designului și a modei se întâlnesc și se unesc pentru a crea aparate de uz casnic unice, care dezvaluie o poveste italiană.

Gătește cu Smeg

Mâncăruri gourmet și rezultatele așteptate, lăsați-vă inspirat de aparatele SMEG pentru a vă pregăti rețetele preferate.

DESCOPERĂ-ȚI STILUL

Stilul pentru Smeg este modul în care un produs comunică cu mediul înconjurător și permite utilizatorilor să interacționeze cu acesta, stabilind astfel un raport cu utilizatorul care depășește simplele preocupări practice. Cu această idee, Smeg a efectuat cercetări minuțioase în materie de estetică și stil.

SMEG FOOD SERVICE

SMEG FOOD SERVICE

Concepută exclusiv pentru baruri, cafenele, restaurante și hoteluri, gama de aparate profesionale Smeg include frigidere cu minibar, congelatoare și aparate de fabricat gheață. Produse solide, funcționale, destinate să reziste în timp.

DESCOPERA MAI MULT
INSTRUMENTE SMEG

INSTRUMENTE SMEG

Smeg studiază și proiectează sisteme de spălare și dezinfectoare cu spălător termic de peste 30 de ani pentru profesioniști din sectorul asistenței, spitale, case de odihnă, fabrici, laboratoare, industrii farmaceutice și cabinete dentare.

DESCOPERA MAI MULT
LA PAVONI

LA PAVONI

Din 1905 proiectează și produce aparate de cafea Made in Milan. Înseamnă „espresso” la nivel mondial, iar La Pavoni transformă aparatele de cafea în obiecte de lux și opere de artă.

DESCOPERA MAI MULT