Stilul anilor '50

Gama Smeg 50’s Style prezintă design inconfundabil de epocă ale căror linii clasice, curbate și culori vibrante se combină perfect cu tehnologia de ultimă oră.

Originalul frigider colorat FAB28 este mai mult decât doar un simplu frigider. Acesta domină tot spatiul, la fel ca și canapeaua sau lampa din sufragerie. SMEG a dezvoltat, de asemenea, o serie de alte aparate cu exact aceeași temă vintage: Frigidere de diferite dimensiuni și cu diferite capacități, congelatoare, mașini de spălat și mașini de spălat vase. Întotdeauna evocatoare și eclectice, ele sunt purtătorii standard ai calității de design "Made in Italy", care este renumit în întreaga lume pentru amestecul său de artă și funcționalitate.

.

Creativitatea, instrumentele noastre

NOILE IMAGINI ALE SPAȚIULUI DOMESTIC

Linia mică de aparate electrocasnice a SMEG, proiectată de Matteo Bazzicalupo e Raffaella Mangiarotti (Deepdesign), s-a născut din fuziunea dintre tehnologie și estetică, funcționalitate și evocarea formelor inconfundabile și atmosfera anilor '50.

Liniile și culorile rotunjite și retro sunt reinterpretate cu o răsucire modernă pentru a deveni protagoniștii bucătăriei.

De la cel mai reprezentativ frigider FAB28, până la cea mai recentă generație de aparate electrocasnice mici, linia "Anii '50" este compusa din produse unice, versatile, anti-conformiste, și este dedicat celor care iubesc să fie înconjurat de obiecte cu un caracter puternic, fără a pierde din vedere performanța de inalta calitate.

.

VIZUALIZAȚI PRODUSELE
50's Style

Piese de artă, transformând practic în
ceva frumos.

COORDONARE
COLECȚIE

Fiecare familie de design estetic oferă o selecție de
diferite produse coordonate.