O IDENTITATE CARISMATICA

Când studioul de design al lui Smeg s-a angajat în cea mai nouă aventură – de a crea cel mai eficient energetic aragaz de format mare din lume, Portofino a reprezentat apogeul opulenței italiene și astfel noua colecție a fost numită asa. A fost întâmplător pentru că Portofino a inspirat și culorile unice ale colecției, preluându-și nuanțele din culorile măslinii, portocalii, galbene și roșii ale clădirilor care mărginesc țărmurile Portofino, contrastând voios cu strălucirea apelor albastre ale Mediteranei.

UN DESIGN POTRIVIT PENTRU FIECARE SPAȚIU

Oferind o calitate de construcție robustă, dar rafinată, folosind materiale de înaltă calitate și construcție inovatoare, modelul inovator Smeg de 90 cm - completat cu un cuptor spațios de 126 de litri, a fost proiectat pentru a maximiza eficiența energetică, obținând un rating energetic A+, cel mai eficient aragaz mare disponibil in lume.

Portofino de la Smeg este cel mai bun aragaz free-standing pentru o gazda , un bucătar profesionist, catering de familie sau o petrecere la cina , cu un aspect italian rafinat, combinând tehnologia și stilul!

VIZUALIZAȚI PRODUSELE
PORTOFINO

Piese de artă, transformând practic în
ceva frumos.

COORDONARE
COLECȚIE

Fiecare familie de design estetic oferă o selecție de
diferite produse coordonate.