Gătește cu Smeg

Gătiți, încălziți, conservați: un tur al bucătăriei între tehnologie și organizație.

Cum să alegeți elementul potrivit, funcțiile esențiale, programele de optimizare a performanței. Între eficiență energetică și performanță de ultimă oră.

COMBINAȚIA PERFECTĂ DE GĂTIT ȘI ASPIRARE

Din ce în ce mai tehnologică, detaliată și integrată în viața noastră de zi cu zi, bucătăria este până acum cea mai sofisticată cameră tehnologică din casă, iar hota de extracție / filtrare joacă un rol crucial în protejarea acesteia împotriva mirosurilor și fumului.

FORMULA TRIPLĂ PENTRU O VIAȚĂ MAI SĂNĂTOASĂ

Aducând produse profesionale într-un mediu casnic, sunt disponibile sertare încorporate cu funcție de vidare și răcire pentru rezultate cu adevărat remarcabile. Produse inovatoare cu capacitatea de a transforma modul în care pregătiți și gătiți alimente.

UN LUX VERITABIL

Prepararea cafelei este o formă de artă care necesită instrumentele potrivite. Cu aparatele electrocasnice mici Smeg, puteți găsi combinația perfectă de design, tradiție și inovație.

VIN DEPOZITAT CU CEA MAI MARE GRIJĂ

Temperatura optimă, nivelurile de umiditate ideale și atenția la detalii sunt trăsăturile cheie ale răcitoarelor de vin Smeg, o adevarată cramă la tine acasă.

descoperă noul aragaz portofino

Niciun compromis cu privire la funcție sau design

gătitUL la abur

O metodă de gătit sănătoasă, cu tradiție, care păstrează și îmbunătățește esența reală a alimentelor

CHRISTMAS IS SERVED

Four essential Christmas recipes to prepare a complete delicious Christmas menu