Detalii si cromatică

TOTUL DESPRE STIL

Fiecare colecție Smeg are un suflet. Ceea ce relatează o experiență foarte personală - cea a persoanei care trăiește cu ea.

LINII CURATE ȘI LOGICĂ RIGuROaSĂ

Ceea ce se traduce prin plăcerea de a trăi și de a lucra într-o bucătărie bine organizată, funcțională și totuși nu austeră. Când totul este la indemână, perfect aliniat, puteți profita la maximum de spațiul dvs. Aceasta este povestea colecției Linea: raționalitate și dorință.

DETALII CARE FAC DIFERENTA

Detaliile fac diferența - și nu este un clișeu. Dolce Stil Novo este cea mai inovatoare colecție a noastră, atât din punct de vedere al frumuseții, cât și al tehnologiei. Tot ce ți-ai putea dori este stabilit în sticlă neagră finisată în cupru și oțel, pentru a umple armonios orice spațiu. Și cu siguranță nu va trece neobservat.

BUCATARIA CA STIL DE VIAȚĂ

Oțelul inoxidabil se combină cu mânere proiectate de arhitectul Guido Canali în colecția Classic, profitând la maximum de valorile tradiționale cu tehnologia de mâine. Colecția este, de asemenea, disponibilă cu grilaje cu motive de fructe, păsări și mici insecte pentru blatul de bucătărie. Rezultatul? O atmosferă familiară, liniștită, relaxantă.

LA MASA CU FAMILIA SI PRIETENII

Colecția Portofino este la fel de colorată ca renumitul port ligurian, cu casele sale multicolore, gata să plece peste ocean, oriunde prietenii și familia vor să împărtășească și să se relaxeze în companie. Iar cuptorul poate face față cu ușurință mai mult de o pizza simultan, astfel încât nimeni să nu-și aștepte rândul

spiritul englez
ÎN BUCĂTĂRIE

Nuanțele frunzelor de toamnă și verdele strălucitor al primăverii sunt chiar în afara ferestrei acestei bucătării mari și perfect echipate: formele moi rotunjite ale colecției Victoria completează perfect bucătăria clasică cu plită pe gaz sau cu inducție, cuptor și frigider.

EVOCAREA AMBIANȚEI
ZILELOR TRECUTE

Și când afară îngheață, există un șemineu care să-ți țină de cald. În camera de zi a unei cabane montane, între lambriuri din lemn natural și detalii din fier forjat, acest spațiu mare vă întâmpină acasă după ziua pe pârtii. Colecțiile Coloniale și Cortina, cu materialele vechi și detaliile cromate, sunt perfecte pentru a fierbe apă pentru ceainic și pentru a găti o plăcintă de mere cu scorțișoară.