O GAMĂ COORDONATĂ, BOGATĂ

Integrând fără efort flerul italian Smeg cu tehnologia sa de lider în bucătărie, Dolce Stil Novo vă permite să realizați orice preparat culinar cu stil și cu ușurință. Aspectul este unul de linii neîntrerupte, precizie și calitate incontestabilă, permițându-vă să aduceți la viață orice capodopera culinară. Inspirându-se dintr-o mișcare italiană de poezie de dragoste din secolul al XIII-lea, colecția stabilește un nou standard pentru formă și funcție în bucătăria modernă de acasă.

O nouă expresie de geniu atât în tehnologie, cât și în design, Dolce stil Novo oferă gama completă de aparate Smeg - fiecare cu o estetică de proiectare complet aliniată una cu cealaltă. Dolce stil Novo cuprinde cuptoare Thermoseal 60cm și Thermoseal plus; Cuptoare compacte de 45 de cm combi rapide si cu abur ; Răcitor rapid de 45 cm, răcitor de vinuri, aparat de cafea - complementar cu : sertare de vid, încălzire și depozitare si sertar sommelier ; plite cu gaz , inducție și combi.

GRATARE ARTISTICE

Unele plite Dolce stil Novo pot fi înfrumusețate cu suporti artistici pentru vasele de gatit .O varietate de 4 de stiluri pot fi achiziționate separat pentru a completa aspectul: fructe, insecte, frunze sau păsări, permițându-vă să adăugați ceva unic in bucătăria dumneavoastra.

.

VEZI TOATE PRODUSELE DOLCE NOVO

Piese de artă, transformând practic în
ceva frumos.

COORDONARE
COLECȚIE

Fiecare linie estetică oferă o gamă variată
de produse coordonate.